DAVV 4. kursa topošo Pavāru ikdienas veikums!

DAVV 4. kursa topošo Pavāru ikdienas veikums!

  • Post comments:0 Comments

Iepriekšējais mācību gads vairāk pagāja teorētiskās ne praktiskās nodarbībās, tāpēc šogad, uzsākot 2021/2022. mācību gadu, ar jaunu sparu, pielietojot teorētiskās zināšanas, darbojamies praktiski!

Šonedēļ Dobeles Amatniecības un vispārizglītojošās vidusskolas 4. kursa pavāri mācību programmas ietvaros ‘’Latvijas Kulinārais mantojums’’ gatavoja Kurzemes bukstiņputru, divu veidu bubertus (mannas, miltu) un ķīseli (ķiršu, upeņu). Tāpat šajā nedēļā topošo pavāru (4.kursa) uzdevums praktiskajā mācībā ‘’Ēdienu gatavošanas tehnoloģija’’ bija pagatavot Steiku ar dažādām piedevām – batātes stienīšiem, tomātiem, ziedkāpostiem, kabačiem, kukurūzu, marinētām vīnogām un mērci. Paveiktais kopīgi tika arī baudīts un novērtēts. Gardās un skaisti servētās maltītes tika gatavotas DAVV pasniedzējas Ivetas Čerpinskas vadībā.

Priecājamies par izglītojamo zināšanām un veikumu!

Atbildēt