KVALIFIKĀCIJA: ”PAVĀRS”
Mācību ilgums: 4 gadi
Iepriekšējā izglītība: pamata
LKI līmenis: 4.
Rezultāts: diploms par vidējo profesionālo izglītību; profesionālās kvalifikācijas apliecība
Mācību laikā izglītojamie skolā apgūst sekojošus priekšmetus:
| Ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatpricipi |
| Pašontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā |
| Lietišķās saskarsmes pamatprincipi |
| Ražošanas darba organizācija (1.līmenis) |
| Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde |
| Produktu un izstrādājumu uzglabāšana |
| Ēdienu gatavošanas tehnoloģija (1.līmenis) |
| Ēdienu gatavošanas tehnoloģija (2.līmenis) |
| Ēdienkartes izveide |
| Latviešu nacionālā un mūsdienu virtuve |
| Tehnoloģiskās un uzskaites dokumentācijas izveide |
| Ražošašanas darba organizācija (2.līmenis) |
| Profesionālā saziņa svešvalodās |
| Pavāra palīga prakse |
| Pavāra prakse |
| Matemātika I |
| Latviešu valoda I un Literatūra I |
| Svešvaloda I (B2) |
| Sports |
| Bāra uzkodu un sagatavju gatavošana |
| Maizes gatavošanas un cepšanas pamati |
| Banketa plānošana |
| Banketa norises uzraudzība |
| Galda kultūra un etiķete |
| Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (1., 2.līmenis) |
| Iniciatīva un uzņēmējdarbība (1., 2.līmenis) |
| Valodas, kultūras izpratne un izpausmes (1., 2.līmenis) u.c. |

Vairāk par uzņemšanas noteikumiem lasi šeit