Mācību ilgums: 4 gadi
Iepriekšējā izglītība: pamata
LKI līmenis: 4.
Rezultāts: diploms par vidējo profesionālo izglītību; profesionālās kvalifikācijas apliecība
Mācību laikā izglītojamie skolā apgūst sekojošus priekšmetus:
Ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatpricipi |
Pašontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā |
Lietišķās saskarsmes pamatprincipi |
Ražošanas darba organizācija (1.līmenis) |
Pārtikas produktu un izejvielu pirmapstrāde |
Produktu un izstrādājumu uzglabāšana |
Ēdienu gatavošanas tehnoloģija (1.līmenis) |
Ēdienu gatavošanas tehnoloģija (2.līmenis) |
Ēdienkartes izveide |
Latviešu nacionālā un mūsdienu virtuve |
Tehnoloģiskās un uzskaites dokumentācijas izveide |
Ražošašanas darba organizācija (2.līmenis) |
Profesionālā saziņa svešvalodās |
Pavāra palīga prakse |
Pavāra prakse |
Matemātika I |
Latviešu valoda I un Literatūra I |
Svešvaloda I (B2) |
Sports |
Bāra uzkodu un sagatavju gatavošana |
Maizes gatavošanas un cepšanas pamati |
Banketa plānošana |
Banketa norises uzraudzība |
Galda kultūra un etiķete |
Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (1., 2.līmenis) |
Iniciatīva un uzņēmējdarbība (1., 2.līmenis) |
Valodas, kultūras izpratne un izpausmes (1., 2.līmenis) u.c. |

Vairāk par uzņemšanas noteikumiem lasi šeit